Modeller som äter servetter

Skrivet 2008-04-24 @ 16:40:11
Sitter och kollar på top model nu, den svenska versionen. Gud vad roligt det skulle vara att jobba som modell! Alla fina kläder och roliga fotograferingar. Men det är nog inte lika roligt som det verkar, kolla bara på de där allra magraste modellerna som äter pappersservetter! Men att bli en reklam modell skulle jag tycka om, inte nån high fashion modell som måste vara jättesmal och absolut inte får äta pizza.
Men jag kan inte bli modell, jag har inte rätt look och så är jag för kort så det skulle aldrig fungera. Sen finns det ju sålklart tjejer i min längd som är modeller men det är liksom så många tjejer som tror att är så speciella så det är ingen idé att ens försöka hitta någon som är intresserad. Men det skulle verkligen vara jätteroligt, nångång i framtiden måste jag kosta på mig att gå på en sånhär "modell för en dag" fotografering. Det är ju gratis om man inte köper bilderna men det kan ju vara roligt att ha kvar nån bild om man tycker att de blir bra..
Jag kanske ska komma på något sätt att se äldre ut i ansiktet, då kanske jag hade fått napp av den där tjejen på café opera som började snacka om att jag skulle passa bra till nånting vad det nu var och att hon jobbade på en reklamavdelning.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0