Killarnas betygsättning på lunchen

Skrivet 2008-04-17 @ 17:17:12
Vad gör du på lunchrasten? Själv går jag mest runt med några från klassen, sitter vi kvar i matsalen och snackar eller så sätter vi oss i datasalen och muppar. I tisdags upptäckte jag en annan lunchrast aktivitet. Jag gick ner för huvudtrapporna från trean till tvåan och så såg jag Nader, Abdi, Arya och Daniel sitta vid ett bord nedanför trappan och så gick jag och satte mig med dem för att fördriva tiden. Först så garvade de lite när jag kom och så satt de tysta ett tag men sen fortsatte de snacka och så började de rabbla massa betyg "g+... vg... vg-" och jag fattade ingenting. Tillslut så förstod jag vad de höll på med, de satt och betygsatte alla tjejer som gick upp för trappan, de spanade in deras rumpor! Och då stirrade jag på dem och frågade "Sitter ni och glor på alla brudar när de går i trappan!?" och så fick jag svaret "Nej det är ingen trappa! Det är en catwalk! ;)" hahaha vilka fulingar. Pinsamt att jag sitter där med dem och spanar in alla som kommer i trappan, lite lebbvarning. Nader var jättefokuserad han var verkligen seriös med det där. Sen kom det en tjej som skulle gå upp för trappan och när hon såg killarna så vände hon sig och och gick mot den andra trappan och så sa killarna "Kom igen nu Tara, annars sätter vi ett IG på dig!" och så började hon gå uppåt och så sa hon "asså okej första gången när jag såg er sitta där, då trodde jag att ni drev, men ni sitter ju där varje dag det börjar bli lite läskigt!". Sen satt Nader och väntade på att SP tjejerna skulle komma och gå upp för trappan och då kändes det verkligen jättepinsamt att jag satt där så jag hade egentligen lust att gå men ingen av de jag hängde med var i skolan den dagen så jag satt kvar. Det roligaste var ju typ när de började tjaffsa för att de har olika smak när de gäller tjejer så de inte kunde bestämma sig om betyget. Och nu går de runt och betygsätter allt och alla, Nader spanade till och med in rektorns rumpa, herregud!
Så tjejer, gå aldrig upp för några trappor om det sitter killar längst ner och glor upp!
image56
Nader är fokuserad på catwalken
Kommentarer
Postat av: Ingvar

Ursäkta bara för att inte du har någon rumpa eller att nader dissa dig grovt så behöver du väl inte smutsförklara honom!
It's a mans thing!

2008-04-17 @ 20:25:27
Postat av: Arya

Hahaha nader är för sööt asså skulle kunna knulla han på plats :)

2008-04-17 @ 20:32:21
URL: http://sandratheman.blogg.se
Postat av: Sandra Ingel

Haha men jag var faktiskt ett vg/vg+ , jag skulle vara perfekt om jag färgade håret brun igen sa han. Men det var ju lite roligt att sitta med dem på rasten.

2008-04-17 @ 20:32:36
URL: http://sandratheman.blogg.se
Postat av: Nadro El Loco

Fan säger Arya är han bög eller? :D

2008-04-17 @ 20:38:54

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0