Gårdagens utgång, 360

Skrivet 2008-04-26 @ 23:14:11
Igår drog vi till Nivå där vi mötte upp Sebbe, Kevin, Richard och Malin. Det var asmycket folk där så i början stod vi vid baren och snackade. Sen kom bordfixaren till undsättning och fixade ett bord till oss på direkten, den killen är så skön! När han såg att vi inte hade någonstans att sitta så frågade han Sofia "Varför har du inte sagt något!?", hehe. AnnaMaria hade med sig kameran så det blev massa fula foton innan vi drog vidare, och jag fick också chansen att testa min nya mobilkamera.. men tyvärr så hade jag inte fixat inställningarna så alla ögon blev röda av blixten.
Sen drog vi till 360 vid hötorget, dansgolvet hade inte öppnat när vi kom så det var rätt dött faktiskt. Sen köpte jag och Malin varsin cider innan happy hour var slut bara för att spara lite pengar. Emil från våran högstadieklass och hans kompis kom också till 360, det var trevligt för honom har man inte sett på länge. Sen öppnade dansgolvet och vi var där och släppte loss ordentligt, vi var hetast på golvet! Kanske inte så svårt eftersom vi var ett gäng tjejer och det var inte så många andra tjejer där som dansade, hehe. En kille ställde sig bredvid mig och körde några c-walk steg och då körde jag det steg som jag kan av c-walk, succé! Från dansgolvet sprang vi in till karaoke rummet och hjälpte några killar att sjunga Alice Cooper - poison och sen så sjöng vi Arja Saijonmaa - Högt över havet som vi inte alls kunde. Det var Sofia och AnnaMarias val, lite pinsamt när vi stod där och sjöng en låt för hela krogen när vi inte ens kunde melodin. Men kul var det!
Efter massa dansande och skrikande för att överrösta musiken så drog vi till McDonalds som ligger alldeles bredvid. Sofias jacka försvann tyvärr i garderoben så hon hann inte äta någonting eftersom hon fick stå och tjaffsa med personalen. På donken kom det en aspackad kille i min ålder och satte sig vid bordet bredvid och just när han satte sig ner så sa någon ordet "slipat" och då sa han "Hörde jag slitpatte?" och vi sa att han hörde fel och när han frågade igen och jag svarade "Nej det gjorde du nog inte.." så tittade han på mig värsta skumt och sa "Ska jag slita i din patte eller!?" och då sa jag nej tack och fortsatte äta min lilla meny. Sen höll han på att tappa sin hamburgare och Malin sa det till honom och då sa han "Ska du ha k*k eller!?" och då sa Malin "haha nej det kan jag nog få på annat håll ;)" hahaha vad ägd han blev. Sen gick jag iväg för att höra hur det gick med Sofias jacka och när jag kom tillbaka var killen borta. Han hade tydligen försökt bråka med mitt gäng och sen hade personalen slängt ut honom. Han hade lutat sig mot Sebbe och typ muckat bråk eller någonting, förstod inte riktigt, och så sa han till Sebbe "Aa och vad leker du då? Wanna be strureplan medd sallad i håret?" och mycket riktigt så hade Sebbe sallad i håret och ost och annat på sin jacka, han äter som ett monster. Seriöst det där var jätteroligt! Fast han var rätt läskig och verkade påtänd, men just den där biten med salladen i håret kunde jag inte låta bli att skratta åt när Malin berättade det! Den som kastade ut myskot var förresten en som bor här i akalla som festar med oss ibland, det var lite oväntat.
Men det var en bra kväll, för en gångs skull slutade det inte i totalt kaos som det brukar, förutom det där med Sofias jacka och den skumma killen dårå.
     
Kommentarer
Postat av: emma

Måste fråga .. vart spelar du fotboll?

2008-04-26 @ 23:19:39
URL: http://litenemma.blogg.se

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0