Bloggdepression, sluta skriva?

Skrivet 2008-04-24 @ 17:09:14
Jag har nån form av bloggdepression tror jag... Många gånger på sistone när  jag har suttit här och skrivit så har jag undrat om det verkligen är någon som läser den här skiten. Då börjar jag fundera på om det är helt meningslöst och så tänker jag på hur mycket tid som går åt till bloggen vissa dagar. Har ju inte direkt så många läsare sen jag flyttade min blogg från playahead, och nu är det extra knapert när de har tagit bort mig från stammisbloggarna på playahead eftersom jag har flyttat den. Men det känns onödigt att flytta tillbaka den och sen så tycker jag om blogg.se's funktioner och upplägg, det är ju faktiskt en bloggsida och det är inte playahead.
Typiskt, nu när jag sitter och skriver om det här så poppade naders ruta upp på msn med frågan "Hur mycket tid ägnar du åt din blogg?".. är det kanske BigBrother som spökar igen och publicerar varenda liten bokstav jag skriver här någon annanstans innan jag själv hinner publicera inlägget? Hehe.
Men det känns ändå inte riktigt som att jag vill lägga ner bloggandet, det skulle kännas tomt. Det är tack vare bloggen som jag inte pratar ihjäl mina kompisar, jag kan skriva av mig här istället och besparar deras tid och hörsel. Men jag behöver lite motivation för att fortsätta. Finns det något speciellt ni vill att jag ska skriva om? Mer mode, pinsamheter eller skvaller? Vad som helst, just tell me! B)
Kommentarer
Postat av: Kungen nader

jag tycker du ska skriva mer om mig för jag gör bloggen mycket bättre och roligare

2008-04-24 @ 17:41:37
Postat av: Sandra Ingel

men gå och lägg dig

2008-04-24 @ 22:08:58
URL: http://sandratheman.blogg.se/
Postat av: Max

starta en sexblogg istället

2008-04-25 @ 17:41:37

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0